05.06 COMEBACK ON OVELLA

Pitkähkön tauon jälkeen alkaa taas paluu näytöstaivaalle olemaan ovella.

Tänä vuonna en lennä Pittsilläni näytöksiä, koska kone on vielä vähän vaiheessa. Sain mahdollisuuden esiintyä Extra 300L koneella, mikä on todella tehokas, sekä rivakka liikkeissään. Iso kiitos omistajalle Tapani Wallinille, että tämän mahdollisuuden minulle soi.

Oripäässä on harjoiteltu tiiviisti. Treenit alkoi uuden konetyypin(Extra 300) tyyppilennoilla. Mistä iso kiitos Mattilan Jyrille, joka on muutenkin ollut apuna ja tukena Lentämisen / taitolentokauden uudelleenkäynnistämisessä. Reissutyöt ovat vähän rokottaneet aikaa ilmailun parista, koska jostain se taloudellinen puoli harrastuksen mahdollistamiseen on raavittava kasaan. 

Nyt kuitenkin alkaa olla homma siinä pisteessä, että nousen kotiseudullani Etelä-Pohjanmaalla - Seinäjoen International Airshowssa 10.-11. Kesäkuuta ensimmäisen kerran tauon jälkeen näytösaivaalle. Tunnelmat ovat jännittyneet, mutta todella Innokkaat. Miten mahtavaa on tehdä paluu kotiseudun taivaalla ja vieläpä pääletonäytöksessä.

Seinäjoelle on muutenkin tulossa todella kattava kalusto taivaalle, sielä on paljon nähtävää kaikille, suosittelen tulemaan sankoin joukoin paikalle seuraamaan huikeita lentosuorituksia, sekä maaesityksiä.

Nyt on luova tauko taitolennosta pidetty, mikä oli osin pakon sanelemaa. Ihmisillä, kun elämä vie ja tuo välillä vähän tuulisestikkin. Tästä eteenpäin alan taas visioimaan, sekä toteuttamaan taitolennollista luovuutta kaikin sieluni voimin!  NYT ON AIKA ROKATA! 

 Kommentit (0)kpl